Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> December 2014

Oktober 2014

Zo vermijd je een schoorsteenbrand

Koud buiten? Dan maken we het graag gezellig binnen. En wat is het toppunt van gezelligheid? Je verwarmen aan een heerlijke open haard of kachel. Maar is dat wel veilig, zo'n haardvuur? En hoe voorkom je dat een schouwbrand de pret bederft?
Tips om schouwbranden te vermijden : klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Dus je spaargeld brengt te weinig op?

Het is bijna januari, traditioneel gezien de periode dat je je verheugt op de intresten die je ontvangt na een jaar lang flink sparen op je spaarrekening. Helaas: in 2015 zou - "dankzij" de lage rente - die intrest wel eens lelijk kunnen tegenvallen...

Maar wat als je je geld nu eens op een andere manier belegde? Met een beschermingsniveau dat je zelf kiest, én een garantie op je kapitaal?

Bekijk de beleggingsoplossingen van DVV : klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Zelfstandige? Spaar voor je pensioen!

Als je als zelfstandig ondernemer ook na je pensioen dezelfde levensstandaard wilt behouden, dan volstaat het wettelijke pensioen niet. Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) is aftrekbaar van je belastbaar inkomen en dus een niet te missen fiscaal voordeel.

Alles over VAPZ : klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win een van de 10 Kadoosjes van de Nationale Loterij
Wie krijgt dit jaar nog een laattijdig bezoek van de Sint?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... bij DVV je winterbanden standaard mee verzekerd zijn in je omniumverzekering ? Winterbanden worden beschouwd als een achteraf geplaatst toebehoren. Als je auto total loss is, ontvang je een vergoeding tot 1.250 euro.

Terug naar de bovenzijde van de pagina