Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> April 2015

April 2015

Huis gekocht? Met deze bijkomende kosten moet je rekening houden

Als je een huis koopt, betaal je uiteraard een afgesproken verkoopprijs. Maar daar stopt het niet. Er zijn ook bijkomende kosten zoals het ereloon van de notaris, de registratierechten en, als het gaat om een openbare verkoop, aktekosten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, we zetten alles voor jou op een rijtje. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.
Lees meer over de bijkomende kosten als je een huis koopt: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

DVV Antwerp 10 miles zit er weer op

Bijna 40.000 deelnemers. Tienduizenden toeschouwers die de lopers naar de meet schreeuwen. Dj's langs het hele parcours om de sfeer er stevig in te houden. Antwerpen op zijn mooist. De 30ste verjaardag van de DVV Antwerp 10 miles zullen we niet snel vergeten!
Bekijk de sfeerbeelden van het grootste loopfeest van Vlaanderen: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Verzekering in de kijker: Family Protect voor alle privéongevallen

Eindelijk echt lente... De tuin lonkt, de kinderen crossen weer op hun fiets of doen coole stunts op de trampoline. Tot het mis gaat. Om het hoofd te bieden aan die onverwachte kosten, is er Family Protect.
Ontdek deze ongevallenverzekering voor het hele gezin: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win 1 van de 7 festivalcampingkits
Wie won 2 cinematickets?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... de Pinksterstorm van vorig jaar erkend is als ramp? Heb je schade opgelopen tijdens de storm van 7, 8 of 9 juni 2014, dan kan je eventueel een beroep doen op het Rampenfonds. Je hebt hiervoor wel enkele verzekeringsattesten nodig.
... TaxWeb 2015 midden mei beschikbaar zal zijn op onze site? Zo kun je online je belastingen berekenen en simulaties doen om te zien wat het voordeligst is voor jou. Vul je e-mailadres in zodat we je kunnen verwittigen als TaxWeb 2015 er is!
Neem contact op met jouw DVV-consulent

Terug naar de bovenzijde van de pagina