Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Maart 2015

Maart 2015

NU tijdelijk: 3 maanden gratis Cocoon-woningverzekering

Shit happens, ook als je eigenaar of huurder van een huis of appartement bent. Daarom kies je maar beter voor de Cocoon-woningverzekering van DVV. Cocoon is veel meer dan alleen maar een brandverzekering: je krijgt sowieso heel wat basiswaarborgen die je zelf kunt aanvullen met een aantal keuzewaarborgen. Extra voordeel: kies nu voor Cocoon en betaal drie maanden geen premie tijdens het eerste jaar!
Ontdek nog meer voordelen van Cocoon : klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

De groepsverzekering onder vuur? DVV legt uit

De afgelopen weken verschenen er in de pers een aantal berichten over de Wet op de Aanvullende Pensioenen. Zo zou de verzekeringssector willen dat het gegarandeerd rendement van de aanvullende pensioenverzekeringen daalt tot 0,4 procent. Maar dat klopt niet.
Lees alles over de toekomst van je groepsverzekering: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Bouwen of verbouwen? Neem geen risico's!

Ga je binnenkort verhuizen of ben je aan het bouwen? Weet dan dat onvoorziene omstandigheden, zoals diefstal van bouwmaterialen of gereedschap of een rechtszaak met een onbetrouwbare aannemer dat de werken voor een aantal maanden stillegt, een flinke domper kunnen zetten op je plannen. Om nog maar te zwijgen over het tijd- en geldverlies! Bereid je daarom altijd goed voor en neem geen onnodige risico's!
Ontdek hoe je risico's kunt beperken bij verhuizen of bouwen: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win 2 X 10 bioscooptickets!
Wie won een AVEVE waardebon van 50 euro?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... de Omniumverzekering van DVV de beste score heeft behaald in een onderzoek naar de verschillende autoverzekeringen op de Belgische markt? De enquëte werd uitgevoerd door het tijdschrift Budget & Recht (Testaankoop) in de maand maart. Aarzel dus niet en sluit je omniumverzekering af bij DVV.
... met de woningverzekering Cocoon van DVV niet alleen je woning verzekerd is, maar ook extra locaties zoals het kot van je kinderen, je gehuurde vakantiewoning of hotelkamer?
Neem contact op met jouw DVV-consulent

Terug naar de bovenzijde van de pagina