Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Mei 2015

Mei 2015

Welke elektrische fiets kopen?

We zien ze steeds vaker in het straatbeeld. E-bikes zijn ideaal om ontspannen te fietsen of om langere afstanden te overbruggen zonder grote krachttoeren. Denk je eraan zelf een elektrische fiets te kopen? Dan geven wij je alvast een woordje uitleg over de verschillende soorten e-bikes. En ook niet onbelangrijk: weet dat je keuze ook gevolgen heeft voor je verzekering.
Ontdek de verschillende types elektrische fietsen: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

7 redenen om nu te kiezen voor een pensioenspaarverzekering

Wist je dat pensioensparen je heel wat voordelen biedt? Je bouwt niet alleen een mooi spaarpotje op voor later, maar betaalt ook tot 282 euro minder belastingen. Hoe pak je dat concreet aan? Je sluit een pensioenspaarverzekering af en vult het gespaarde bedrag op je belastingaangifte in bij de code 'pensioensparen'.
Ontdek nog meer voordelen van een pensioenspaarverzekering: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Hulp nodig om je belastingaangifte in te vullen?

Je belastingaangifte is weer iets ingewikkelder geworden... Zo zijn er dit jaar nieuwe codes en veranderen er zaken voor de hypothecaire lening. Hulp nodig? Bereken met TaxWeb van DVV je personenbelasting in enkele stappen: je ontdekt de fiscale mogelijkheden die je onbenut laat en kan je personenbelasting dus verder optimaliseren.
Bereken je belastingen dankzij TaxWeb van DVV: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win 1 van de 4 Decathlon-cheques
Wie won 1 van de 7 festivalcampingkits?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... je nu 3 maanden geen premie betaalt als je voor de Cocoon-woningverzekering kiest van DVV? Cocoon is veel meer dan alleen maar een brandverzekering: je kan de basiswaarborgen zelf aanvullen met een aantal keuzewaarborgen. Tijdelijk aanbod nog tot 18/06.
Vraag nu een offerte

Terug naar de bovenzijde van de pagina