Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> November 2015

November 2015

Hoe reageren in geval van brand? Advies van een ervaren brandweerman

Jammer genoeg kan iedereen te maken krijgen met een brand. Naast zware materiële schade kan er dan ook sprake zijn van ernstige letsels of zelfs een overlijden. Om dat te vermijden vroeg DVV een vrijwillig brandweerman om advies zodat je juist kan reageren in geval van brand.
Lees de tips van Rudi, vrijwillig brandweerman: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Welke pensioenspaarformule past het best bij jou?

Met pensioensparen van DVV bouw je een mooi kapitaal op voor later. En geniet je elk jaar opnieuw van een interessant fiscaal voordeel. Maar het ene pensioensparen is het andere niet. Daarom biedt DVV je verschillende formules aan in functie van je beleggersprofiel.
Ontdek de formule voor pensioensparen die bij jou past: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Run, hide, tell

De Britse veiligheidsdiensten hebben een lijst met tips opgesteld die mensen moeten helpen als ze slachtoffer worden van een aanslag. De 3 sleutelwoorden zijn Run (lopen), Hide (verstop je) en Tell (verwittigen). Heb je deze tips nog niet gelezen? Als verzekeraar zien we het als onze plicht om deze informatie te delen met onze lezers.
Lees de tips: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Stuur als volwassene je brief naar Sinterklaas en laat je verrassen!
Wie heeft een charmeweekend gewonnen?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... je veel geld kan besparen door je verzekeringen bij DVV te groeperen? Hoe meer je bij ons laat verzekeren, hoe meer korting je krijgt. Contacteer ons!
... Sinterklaas oorspronkelijk 3 zakken, 3 munten en 3 gouden ballen bij zich had? Vreemd genoeg worden deze 3 ballen goud vaak beschouwd als een metafoor voor sinaasappels of ander fruit. In de middeleeuwen kwamen de sinaasappelen in onze streken meestal uit Spanje. Vandaar ontstond de overtuiging dat Sinterklaas in Spanje woont en de brave kinderen elke winter sinaasappelen of ander winters fruit cadeau doet als hij bij hen langs komt.

Terug naar de bovenzijde van de pagina