Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Februari 2016

Februari 2016

Woningverzekering Cocoon: nu 3 maanden GRATIS

Traditioneel slaat rond deze periode de Batibouw-gekte weer toe. DVV doet graag mee. Daarom ontvang je 3 maanden gratis op je eerste jaarpremie als je voor 25/03 intekent op onze Cocoon-woningverzekering. Met zijn uitgebreide basiswaarborgen en de opties die je er zelf aan kan toevoegen, is onze woningverzekering een absolute aanrader.
Ontdek alles over 3 maanden gratis Cocoon: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Nieuws: DVV blijft groeien in sportsponsoring

Vanaf 2016 wordt DVV hoofdsponsor van het bekendste en mooiste regelmatigheidscriterium in het veldrijden. Concreet wordt er vanaf anno 2016 over de DVV Verzekeringen Trofee gesproken. De DVV Verzekeringen Trofee telt 8 wedstrijden. Van de Hotondcross in Ronse, via de klassieker op de Koppenberg en de GP Sven Nys in Baal tot de afsluiter in Lille. Alle wedstrijden, zowel voor dames als heren, worden uitgezonden op Sporza Televisie.
Lees het volledige persbericht: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Dit is de Beste Chauffeur van België!

Sam Claus uit De Panne is de winnaar geworden van de DVV-wedstrijd 'de Beste Chauffeur van België'. Hij ging naar huis met een elektrische wagen, een BMW i3, 1 jaar verzekerd bij DVV Verzekeringen in BA.
Ontdek meer over de zoektocht naar de Beste Chauffeur van België: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wat met de aansprakelijkheid en verzekering van je elektrische fiets?

Je hebt het vast ook al gemerkt: elektrische fietsen duiken steeds vaker in het straatbeeld op. Ze zijn een aanrader als je bijvoorbeeld sneller naar je werk wil fietsen of een duwtje in de rug kan gebruiken bij vermoeiende trajecten. Maar heb je voor zo'n fiets een bromfietsverzekering nodig of volstaat een gewone familiale verzekering? We zetten het allemaal voor jou op een rijtje.
Elektrische fiets? Verzeker je aansprakelijkheid: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win een van de 10 Oil & Vinegar-sets
Wie won een Chromecast?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... glasbreuk zoals spiegels, glazen tafels, zonnepanelen, lcd-, led- of plasmaschermen, vitrokeramische kookplaten, inductiekookplaten of geplaatst sanitair met ruiten ook gedekt zijn onze Cocoon-woningverzekering.

Terug naar de bovenzijde van de pagina