Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Januari 2016

Januari 2016

Nu 2 maanden gratis* bij nieuwe autoverzekering

Heb je de afgelopen 5 jaar gereden zonder een ongeval in fout? En teken je tussen 25 januari en 25 februari 2016 in op een autoverzekering bij DVV, dan krijg je de eerste 2 maanden gratis*. De korting geldt niet alleen op de autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van DVV, maar ook op de omniumverzekering.
Vraag nu een offerte aan: klik hier
*Aanbod geldig op de eerste jaarlijkse premie van een nieuwe autoverzekering voor alle waarborgen in de polis, of voor elke nieuwe omnium voor de vervanging van een voertuig, en mits aanvaarding van het risico.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

5 tips voor wintersporten zonder stress

Ben jij een fervent skiër of snowboarder en kan je niet wachten om op de lat(ten) te staan? Dan is dit voor jou ongetwijfeld de mooiste tijd van het jaar. Bereid je goed voor zodat je zonder stress op wintersport kan vertrekken.
Met deze 5 tips vertrek je zorgeloos op skivakantie: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

5 tips voor een lagere energiefactuur

Je hebt het vast ook al gehoord: dit jaar mogen we ons aan nog hogere energie facturen verwachten. Onder meer omdat de distributietarieven voor elektriciteit omhoog gaan vanaf deze maand. Minder energie verbruiken, is dan ook de enige oplossing. DVV verzamelde handige tips zodat je energiefactuur niet verder de pan uitswingt.
Met deze 5 tips verbruik je minder energie: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win een van de 4 handige Chromecasts
Wie heeft 6 champagneflessen gewonnen?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... 95% van onze klanten tevreden tot zeer tevreden is over onze producten en diensten? Daarmee scoren we nog beter dan in de vorige peilingen! Ontdek meer over het tevredenheidsonderzoek.
... je op reis ook personenbijstand geniet als je intekende op DVV Assistance bij je autoverzekering? Handig als je bijvoorbeeld op skivakantie of tijdens een citytrip je been breekt. Ontdek alle voordelen van DVV Assistance.
Neem contact op met jouw DVV-consulent

Terug naar de bovenzijde van de pagina