Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Juni 2016

Juni 2016

Perfect beschermd tegen ongelukjes in het dagelijkse leven!

Een stommiteit begaan? Het kan iedereen overkomen... Gelukkig komt je familiale verzekering in vele gevallen tussen en dekt die je aansprakelijkheid voor kleine ongelukjes in het dagelijks leven. Meestal geldt er wel een franchise van ongeveer 250 euro. Goed nieuws: om je nog beter te beschermen en die franchise te vermijden, is er nu de Pack Familiale+ van DVV!
Ontdek de belangrijkste kenmerken van de Pack Familiale+: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

"Super dat DVV ervoor kiest om je te belonen als je goed rijdt"

Kelly Van Ouytsel is al 11 jaar klant bij DVV-consulent Ceusters & Co in Averbode. Ze heeft onder meer een beperkte omnium van DVV en de bijstandsverzekering DVV Assistance. Een tevreden klant, die ons graag vertelt over de voordelen van de DVV-autoverzekering en de prima service van haar consulent.
Lees de getuigenis van Kelly: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Speel op veilig: hoe zonder zorgen je kind naar het speelplein sturen?

De vakantie staat voor de deur en dat betekent voor kinderen: spelen, spelen, spelen. In de zomermaanden kunnen ze hiervoor terecht bij een van de vele speelpleininitiatieven.
Maar wie is aansprakelijk als je kind er een ongeval heeft of veroorzaakt?: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win 1 van de 6 Intex Easy Set Zwembaden
Wie won 1 van de 10 sjaals om te supporteren voor onze nationale ploeg?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... je bij je DVV-consulent ook terecht kunt voor woningbijstand? Is je woning bijvoorbeeld onbewoonbaar geworden door een overstroming? Dan zorgen wij voor tijdelijke huisvesting. Voor informatie over noodnummers en adressen voor eerste hulp kan je altijd gratis bellen naar de woningbijstand van DVV op het nummer 0800-93 300.
... de Cocoon-woningverzekering ook tijdelijke verblijven dekt? En dat je ook als verhuurder verzekerd bent? Daardoor kan je als huurder én als verhuurder op beide oren slapen. Ideaal dus voor wie een vakantie plant via AirBnB!
Meer info over de Cocoon-woningverzekering: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina