Verzekeringen Schepens BVBA
DVV Stars

DVV Stars

 
Jongeren voordelen
 
>> Nieuwsbrief >> Maart 2016

Maart 2016

DVV houdt van fietsen! En jij?

DVV en de fiets, dat is ware liefde. Onze wens? Dat fietsers zorgeloos de weg op kunnen. Daarom stellen we je 2 nieuwe producten voor:

  • Perfect voor gezinnen: Fietsbijstand voor de meeste soorten fietsen. Voor maar 35 of 60 euro per jaar ben je zeker van snelle hulp bij pech, diefstal of een ongeval, 24/24.
    Ontdek meer over Fietsbijstand: klik hier
  • Ben je een wielertoerist die er niet om verlegen zit een stevig bedrag te investeren in een nieuwe fiets? Dan is de Fietsomnium net wat je zoekt! Met deze fietsverzekering ben je gedekt als je fiets gestolen wordt of beschadigd is door een ongeval, een val of een poging tot diefstal.
    Bereken je premie voor een fietsomnium: klik hier

Dit zijn verzekeringsproducten van AGA International SA, Belgian Branch

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

De DVV Cycling Tour: een groot succes!

De eerste tochten van de DVV Cycling Tour zitten er alweer op. Het minste dat we kunnen zeggen, is dat het een groot succes was. Niet minder dan 10.000 wielertoeristen namen deel aan de Omloop Van Vlaanderen en aan de Ename Classic. Waaronder veel DVV-klanten! Kers op de taart dit jaar: DVV deed een beroep op ex-wielrenner Ludo Dierckxsens om je grappige tips te geven. Wielerfan en fan van superhelden? Mis deze eerste aflevering niet en abonneer je op de hele reeks van 13 video's!
Kijk naar Super Ludo, de superheld van wielerfans: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

4 tips om je fiets te beschermen tegen diefstal

De fiets is populair vandaag. Ze worden vaak gekocht en... weer verkocht. Wees voorzichtig als je een recente en goed uitgeruste fiets hebt waarvoor je een stevige duit betaald hebt... Georganiseerde bendes hebben het namelijk gemunt op dure fietsen. Wees dus waakzaam!
Speel op veilig met deze 4 tips: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wat met de aansprakelijkheid en verzekering van je elektrische fiets?

Je hebt het vast ook al gemerkt: elektrische fietsen duiken steeds vaker in het straatbeeld op. Ze zijn een aanrader als je bijvoorbeeld sneller naar je werk wil fietsen of een duwtje in de rug kan gebruiken bij vermoeiende trajecten. Maar heb je voor zo'n fiets een bromfietsverzekering nodig of volstaat een gewone familiale verzekering? We zetten het allemaal voor jou op een rijtje.
Elektrische fiets? Verzeker je aansprakelijkheid: klik hier

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wedstrijd

Win 1 EDGE 810 fiets-gps van Garmin
Wie won een set Oil & Vinegar?

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Wist je dat ...?

... DVV zijn trouwe klanten beloont met gratis Fietsbijstand? Heb je minstens 1 DVV-product in 3 van de volgende categorieën: autoverzekering, woning, familiale en/of leven? Dan is je Fietsbijstand gratis zolang je die verzekeringen bij ons hebt!

Terug naar de bovenzijde van de pagina